Suomen parhaat
blondi specialistit
toteuttavat unelmasi

Suomen parhaat blondi specialisti -kampaajamme toteuttavat haastavimmatkin hiusunelmasi laadukkaasti ja ammattitaidolla

Kaikki kampaajamme ovat vaaleisiin hiuksiin koulutettuja alan todellisia ammattilaisia. Laaja osaaminen erityisesti vaaleisiin hiuksiin varmistaa 110 % sen, että saat laadukasta ja asiantuntevaa palvelua.

Blondify:n takana

Moikka! Me ollaan Blondifyn tiimi, vaalennusten erikoisosaajia. Tutustu alta blondi specialisteihin ja löydä uusi suosikkikampaajasi!

Vilma

Olen Vilma, Blondify:n perustaja ja rakastan vaaleita hiuksia. Osaan erityisen hyvin super vaaleat, kirkkaat ja kylmät vaaleat, ja suosikki tekniikkani onkin slice-raidat. Vapaa-ajallani juoksen ja treenaan, matkustan, opiskelen sekä kasvatan koiria. Aikoja minulle saat varattua rajoitetusti Kalasamataan sekä Jätkäsaareen, mutta varaukset vain instagramin DM- viesteillä!

Team Jätkäsaari

Jenni

Coming soon!

Arezo

Olen Arezo, parturi-kampaaja, jolla on yli viiden vuoden kokemus alalta. Intohimoni on luoda kauniita vaalennuksia, raidoituksia, värjäyksiä sekä erikoiskampauksia ja leikkauksia. Positiivinen ja iloinen asenteeni luo rentouttavan ja miellyttävän ilmapiirin kauneushetkiisi. Astu sisään – yhdessä toteutamme toiveidesi mukaisen upean hiustyylin

Sini

Oon Sini, suoraan maaseudulta Helsinkiin! Valmistuin parturi-kampaajaksi 2019, ja jatko-opiskelin parturi-kampaajamestariksi ja kosmetiikkaneuvojaksi. Vuosien ajan vaaleat, pehmeät ja luonnolliset sävyt on ollut lemppareita, mutta värit laidasta laitaan onnistuu. Oon rento, sosiaalinen ja pirtsakka, eikä mun kanssa varmasti tuu tylsää!

Team Kalasatama

Valma

Oon Valma, vuonna 2021 valmistunut kampaaja. Alunperin oon Haminasta kotoisin ja Helsinkiin muutin pari vuotta sitten! Mun ihan lempparitöitä on raidotustyöt, tällä hetkellä rakastan kirkkaan vaaleita lopputuloksia. Myös luonnolliset balayage-henkiset työt on lähellä mun sydäntä! Töiden ulkopuolella aika menee mun koiran Aapon kanssa.

Maïa

Moikka, olen Maïa!
Tykkään tehdä raidoituksia, vaalennustöitä sekä erilaisia isompia muutostöitä, kuten pidennyksiä! Palveluistani löydät myös permanentti- palvelut.
Voit varata minulta palveluita näillä kielillä 🇫🇮🇫🇷🇬🇧

Viivi

Coming soon!

Kaikille blondeille unelmille

Balayage

Airtouch

Babylights

Slice-highlights

Scandi hairline

Wet balayage

Teasylights

Reverse airtouch

Moneypiece

Meiltä saat

%

tyytyväisyystakuun*

*Saat rahat takaisin ja 10 % lisää, jos emme saa
toteutettua unelmahiuksiasi korjauskerrallakaan.